Tropisch weekend!

“Als we niet naar de zon kunnen, dan halen we de zon maar naar hier! ” zei de weerman….maar hij heeft toch een beetje overdreven he!!!

Eerste hittegolf voorbij, tweede op komst - 112 Nieuws


Anticyclonale condities gecombineerd met subtropische lucht, houdt de hittegolf nog steeds in stand. Nadeel is dat de luchtkwaliteit er sterk op achteruit gaat en de hitte is niet zo aangenaam op de warmste uren van de dag. De hittegolf blijft aanhouden tot volgend weekend. Halfweg volgende week wordt het wel wat minder heet. De kans op een warmteonweer wordt iedere dag wat groter.


Vrijdag (07/08) heerst de zon alleen aan het hemelruim en duwt het kwik al vlug naar tropische waarden. De maxima komen na de middag uit op gemiddeld 34 of 35 graden. Pas na 20 u daalt het kwik terug onder 30 graden.

Zaterdag (08/08) wordt waarschijnlijk de warmste dag van deze hittegolf. Lokaal kan het 38 graden worden en een dagrecord is in de maak. De zon is dominant aanwezig, nauwelijks gehinderd door wolken.

Zondag (09/08) houdt het tropische weer aan bij maxima rond 36 of 37 graden. Het is zonnig, maar later in de namiddag zijn er enkele wolken mogelijk. Op het einde van de dag bestaat er een kleine kans op een plaatselijk warmteonweer.

Maandag (10/08) is het zonnig in de ochtend. Later ontstaan er enkele stapelwolken en een plaatselijk warmteonweer behoort tot de mogelijkheden. Op de meeste plaatsen blijft het evenwel droog. Het is nog erg heet bij maxima rond 36 of 37 graden.

Dinsdag (11/08) klimt het kwik tot een tropische 35 of 36 graden. Er is veel zon, maar later zijn er ook enkele stapelwolken. Een plaatselijk warmteonweer behoort tot de mogelijkheden.

Woensdag (12/08) komen er na de middag meer wolken opzetten en de kans op lokaal onweer wordt groter. Vooral in de avond en nacht is de onweersdreiging groot. De maxima liggen rond 33 of 34 graden.

In de tweede helft van de week zijn er meer wolken en blijft de onweersdreiging bestaan. De temperaturen worden stilaan niet meer tropisch, maar komen nog vlot boven 25 graden uit. De hittegolf blijft daarbij dus nog aanhouden.

Fotograferen bij een hittegolf!

Weerman en fotograaf zijn heeft soms zo zijn voordelen. Zeker als je buiten gaat fotograferen en als er zich dan bijzondere weersverschijnselen voordoen. Omdat we momenteel aan een stevige hittegolf bezig zijn, leek het mij wel interessant om hier een artikel aan te wijden, waarbij beide beroepen elkaar overlappen of beter gezegd aanvullen.

Bij een hittegolf heb je minstens 5 dagen met een maximumtemperatuur van 25 graden of meer, waarvan 3 dagen 30 graden of meer bedragen. De huidige hittegolf waaraan we bezig zijn (het zal pas officieel een hittegolf worden op zondag aanstaande) belooft er eentje van formaat te worden. We zouden maar liefst 6 of 7 dagen op rij meer dan 30 graden kunnen krijgen en in Limburg zou dat zelfs nog een dagje meer kunnen worden. De hittegolf zelf, zal pas op zijn einde lopen in het volgende weekend, als de temperaturen onder 25 graden blijven.

Eerste hittegolf niet in het zuiden en oosten maar in noord en ...

Als fotograaf denk je dan, wow, nu is het moment om buiten foto’s te maken. Helaas, misschien is het toch niet zo een goed idee. Ik verkies eigenlijk de studio, waar je eventueel een airco kan plaatsen en waar je niet in de blakende zon moet staan. Echter, laten we aannemen dat je als fotograaf toch foto’s buiten moet of wilt maken…..

Het zal je maar overkomen, 35 graden en een wolkenloze hemel, waarbij de zon ongenadig op je huid brandt. Niet alleen is het veel te heet en dreig je al vlug uit te drogen, met een UV-index van 6, kan je ook al erg vlug verbranden. Voor mensen met een gevoelig huidtype kan dat al na een kwartiertje zijn. Als fotograaf ben je echter al vlug een uurtje bezig met een fotoshoot.

Wat kan je doen als je dan toch absoluut foto’s wilt maken met een hittegolf? Een aanrader is zeker voldoende drinken. Maak je foto’s op een feestje, laat de alcohol dan maar passeren en drink het liefst een verkoelend glas water. Van frisdranken krijg je immers ontzettend meer dorst. Oh, ik denk dat ik mijn moeders raad van vroeger aan het opschrijven ben, maar er zit zeker een waarheid in. Dus drink voldoende water, zodat je niet uitdroogt.

Hemingway Beach Curacao bij het Lions Dive & Beach Resort ...

Doe beschermende kleding aan. Neen, ik bedoel hierbij niet veiligeheidsschoenen en een heel pak, maar dunne katoenen kleding, die toch net voldoende je huid kan bedekken, zodat die niet verbrandt. Huid die niet bedekt kan worden, smeer je het beste in met een zonnecrème en dan liefst eentje met een total block. Een aanrader is zeker ook een petje. Je hebt immers je handen nodig voor de camera en je kan dan ook geen zonneparaplu hanteren. Een zonnesteek is zeker iets om te voorkomen, laat staan een hitteslag.

Buitensokkel Graz Massive - Parasol kopen? | BESLIST.nl | Laagste ...

Moet je echt langer dan een uur in de zon fotograferen, neem dan zeker een pauze in de schaduw en werk je met een model samen, laat haar ook even verkoelen in de schaduw. Wat ik wel al vaker gedaan heb bij een hittegolf is foto’s in het water gemaakt. Het model kent dan een heerlijke verkoeling in het water en ik kon er met mijn voeten in staan. Het koelt zeker wat af en mocht het dan toch nog te warm worden, niets weerhoud je om even de camera aan de kant te leggen en een duik in het water te nemen. Misschien moet je nu wel lachen, maar ik heb het werkelijk al vaker gedaan bij een fotoshoot. Met kleren en al, even het water in. Eer de zon dan terug vat op je krijgt, ben je alweer een uur verder. Het helpt echt wel !

Zware inspanningen zijn best ook te vermijden. Nu ga je waarschijnlijk denken dat een fotograaf toch geen zware inspanningen moet leveren. Op een knopje drukken zal toch wel niet zo zwaar zijn…..wel het is natuurlijk niet enkel op dat knopje drukken. Soms moet je de locatie voorbereiden of mogelijk moet je een heel stuk wandelen eer je aan de locatie bent. Dit terwijl je al je materiaal meesleept. Doe dit dan op je gemak of tracht met de wagen zo dicht mogelijk bij de locatie te geraken. Meestal heb je ook na enkele dagen met tropische temperaturen een hoge concentratie van ozon in de lagere atmosfeer, wat de luchtkwaliteit niet ten goede komt.

De beste raad die ik kan geven is gewoon;” blijf thuis”, lekker koel in je huis (als dat koel is tenminste) en stel de fotoshoot uit tot de temperaturen wat beschaafder zijn. Natuurlijk heb ik in het verleden mijn eigen raad niet opgevolgd en zo ben ik echt wel aan heel mooie resultaten gekomen. Wat je natuurlijk ook kan doen is in de vroege ochtend gaan fotograferen of in de avond, dan is het al niet meer zo warm.

Je kan dus, als je dan toch met tropische temperaturen gaat fotograferen wat voorzorgen nemen. Waterflesjes, voldoende (lichte) kleding, zonnebrandcrème en misschien is het water opzoeken wel een heel goede tip !

Afgelopen weekend!

De verwachte hoge temperaturen zijn er afgelopen weekend inderdaad geweest en op zondag kenden we een flinke afkoeling, al werd dit eerder als aangenaam ervaren.

De kans op onweer in de nacht van vrijdag op zaterdag was er effectief. Zelf werden we in de nacht rond 4 u wakker van een hevige onweersbui met een flinke plens hemelwater.

Nadien kenden we enkele dagen met wisselvallig en vooral ook koeler weer, al was er ook nog wel ruimte voor de zon. De verwachting voor afgelopen weekend was een shot in de roos.

Vandaag staan we aan de vooravond van een fameuse hittegolf. Vanaf morgen bereikt het kwik 29 of 30 °C in Limburg, maar wordt het ook zomers warm in de rest van het land. De dagen nadien wordt het steeds warmer en op zaterdag kan het 37 °C worden in de Limburgse Kempen. Alvast de volgende 10 dagen blijft de hittegolf aanhouden met temperaturen rond 30 °C.

Vanaf het weekend wordt de atmosfeer wat onstabieler en neemt de kans op een lokaal warmteonweer toe. Op het einde van volgende week lijkt het minder heet te worden, maar het kwik is nog steeds zomers. De kans op een warmteonweer blijft bestaan.

Komt er een hittegolf aan ?

Tropisch warm, nadien gevoelige kouder, maar…..

Weerman Michel Nulens: "Ook vandaag blijft het nog regenen" - TV ...


Met aanvoer van tropische lucht uit het zuiden en een stralende zon wordt het tropisch warm. Na de doortocht van een storing wordt het echter al een stukje kouder en de volgende dagen gaat het kwik nog meer de dieperik in. Bovendien is de luchtmassa dan ook onstabiel. In de tweede helft van volgende week stijgt de luchtdruk opnieuw en wordt het warmer. Het zou wel eens de aanloop kunnen zijn van een hittegolf.


Vrijdag (31/07) sluiten we deze zomermaand af met extreem hoge temperaturen. Het wordt tropisch warm bij maxima rond 35 en lokaal mogelijk 36 graden. De zon is omnipresent en wordt nauwelijks gehinderd door wolken. Opgelet volgende nacht is er kans op een warmte-onweer.


Zaterdag (01/08) kunnen er in de ochtend hier en daar enkele onweerachtige buien voorkomen. Nadien wordt het evenwel droog en vooral na de middag is er ook meer ruimte voor de zon. Het kwik bereikt nog een zwoele 29 graden.

Zondag (02/08) wordt het een flink stuk kouder bij maxima slechts rond 22 of 23 graden. Wolkenvelden wisselen af met opklaringen en op een enkele regenbui na, is het meestal droog. De wind wakkert aan tot matig.


Maandag (03/08) schuift een storing over onze regio. De ochtend kan nog droog verlopen, maar nadien valt er enige tijd wat lichte regen of motregen. Later in de namiddag wordt het opnieuw droog. Het is eerder fris bij slechts 20 graden.


Dinsdag (04/08) neemt de bewolking gestaag toe, gevolgd door wat regen of enkele regenbuien. Na de middag kan er hier en daar nog een spat regen vallen, maar vaak is het droog. De maxima liggen rond 23 graden.


In de tweede helft van volgende week nemen de neerslagkansen sterk af, is er meer zon en komt het kwik een stuk hoger uit. Op het einde van de week zijn tropische temperaturen mogelijk. Enkele weermodellen voorzien aanhoudend hogedrukinvloeden en geven een voorzichtige tendens van een hittegolf.

Het weer en fotografie

Weerman en fotograaf, 2 heel uiteenlopende beroepen, maar ook 2 heel interessante beroepen die elkaar kunnen aanvullen.

Als eerste was ik meteoroloog, kaarten analyseren, wolken herkennen, fronten tekenen en uiteraard ook weersvoorspellingen maken behoren tot deze taken. Het is een ruim takenpaket, waarbij een grote afwisseling komt bij kijken. Niet alleen het weer dat in ons landje zo wisselvallig is, maar ook het werk, het gaat van weerkaarten lezen, fronten tekenen tot teksten schrijven.

Weerman Michel Nulens: "Ook vandaag blijft het nog regenen" - TV ...

Dan ben ik fotografie gaan studeren en sinds 10 jaar ben ik dus ook fotograaf. Er komt wat techniek bij kijken, maar vooral de sociale contacten zijn aangenaam en als mensen tevreden zijn met de resultaten, dan geeft dat een erg grote voldoening. Ook hier is er een grote variatie van taken weggelegd. Immers als fotograaf moet je ook administratie doen, netwerken, plannen, facturen maken, expositief geven……

Beide beroepen zijn dan ook weer erg aanvullend. Als fotograaf is het natuurlijk wel erg handig als je weet welk weer het gaat worden indien je buiten wilt fotograferen.

Veel mensen denken dat je de mooiste foto’s maakt bij een stralende zon en een blauwe lucht. Echter voor portretten is dat niet zo. Immers bij een felle zon, krijg je harde schaduwen en die maken juist een portret minder mooi. Een oplossing is om in tegenlicht te fotograferen, en ja hoor dat lukt behoorlijk goed als je je camera manueel kan bedienen. Zet je hem op automatisch, dan krijg je slechts donkere silhouetten en mensen die hun ogen dichtknijpen door het felle zonlicht. Dat kan zeker ook wel leuk zijn, maar dat is vaak niet de bedoeling. Dus tegenlicht is dan wel een optie, al krijg je dan wel heel lichte achtergronden. Een andere optie is met flitslicht werken, dan kan je voorwerp goed belichten.

Samengevat, bij een stralende zon, is het toch niet zo gemakkelijk om te fotograferen en je krijgt ook niet altijd mooie resultaten. Bewolkt weer zal dan wel beter zijn, hoor ik je al denken. Ja en toch nee….het is te zeggen afhankelijk van de wolkensoort kan je fraaie beelden krijgen.

Wolken die veel licht doorlaten, maar de harde zon toch enigszins verstoppen zijn eigenlijk de beste voor fotografie. Dan heb ik het vooral over altostratus en dikke cirrostratus. Lage wolken of erg dikke wolken, laten het alweer vlug te donker worden of geven een eerder grauw beeld.

Image result for altostratus clouds images | Poster, Koor

Dat grauw beeld kan dan wel weer leuk zijn als je met thema’s werkt. Cumuliforme wolken zijn de moeilijkste. Deze schuiven voor de zon, om dan enkele tellen later weer de zon vollop te laten schijnen. Je bent dan de hele tijd bezig om je instellingen van je camera aan te passen. Het is dan vooral vermoeiend om te fotograferen.

Stapelwolken: hoe kan je ze herkennen en voorspellen?

Indien je nu op voorhand weet welke wolken er zullen zijn, dan kan je als fotograaf een thema bepalen die past, of indien het echt niet uitkomt een andere dag kiezen. Andersom indien je een bepaald thema voor buiten hebt, kan je kiezen welke dag je neemt…op voorwaarde dat je weet welke wolken er zullen zijn uiteraard. Natuurlijk kan je ook beslissen om die bepaalde dag iets anders te doen, dan te fotograferen.

Maar stel nu dat je als fotograaf enkele dagen in de toekomst kan kijken en weet welke wolken er zullen zijn. Dan kan je op voorhand al inplannen wat of welk thema je gaat fotograferen. Dat zou toch wel handig zijn. Wel deze troef heb ik dus als weerman-fotograaf.

Het leuke eraan is ook dat ik als weerman, collega fotografen kan leren hoe ze weerkaarten moeten lezen. Bovendien weet ik als fotograaf, welke wolken ik nodig heb om bepaalde beelden te maken.

Misschien is de tijd wel aangebroken om een workshop te maken over het weer en fotografie….als interesse is, laat het zeker weten….. michel_nulens@hotmail.com

Terugblik afgelopen weekend

Afgelopen weekend werd wat minder goed weer voorzien met kans op onweer op zaterdagnacht.

De temperaturen voorzien voor het weekend waren behoorlijk ingschat met 23 of 24 graden. Het werd uiteindelijk een graadje warmer. Ook dat er lokaal veel neerslag kon vallen was goed aanegeven. In Florennes viel er maar liefst 33 mm. In KLeine Brogel was dat echter slechts 1 mm. Het was dus vooral een lokaal gebeuren.

De onweders zijn uitgebleven, al scheelde het niet veel. Zeeland kreeg een paar stevige exemplaren en ook net ten noorden van Antwerpen werden bliksems gedetecteerd.

Op zondag werd het steeds zonniger in de namiddag en het voelde zelfs nog behoorlijk warm aan.

Tenslotte was het weerbeeld op maandag wel goed voorzien, maar is het veel warmer geworden dan de vooropgestelde 25 graden. Het kwik klokte af op gemiddeld 28 graden.

Al bij al was het dus een behoorlijke voorspelling voor het weekend.

De evolutie voor de volgende dagen ziet er vooral warm uit. We krijgen wel eerst enkele koelere dagen, met maxima rond 21 of 22 graden, maar in de tweede helft van de week worden de temperaturen zomers en op vrijdag en zaterdag kan het zelfs tropisch warm worden. Zaterdagavond is er dan kans op lokaal onweer.

Zaterdagnacht onweer!


Het weekend geeft wat minder op weervlak. Een storing bepaalt het weer op zaterdag en zal pas zondagochtend onze streken verlaten. Nadien is de lucht nog onstabiel van opbouw, waarbij er na het weekend nog kans bestaat op een regenbui. In de tweede helft van volgende week, komt echter een kern van hogedruk over onze regio te liggen en volgt er een fikse weersverbetering.


Zaterdag (25/07) domineren wolken vaak het weerbeeld en zijn opklaringen eerder sporadisch. Tegen de middag is er kans op een drupje regen, al blijft het meestal wel droog. In de avond en vooral tijdens de nacht volgt er meer intense regen en is er kans op onweer. Er kan lokaal een flinke plens hemelwater vallen, tot 16 mm. De maxima liggen rond 24 graden en de zuidwestenwind spant aan tot matig.


Zondag (26/07) verlaat regen in de ochtend de regio via het oosten en volgen er vanuit het westen enkele opklaringen. Eerst is er nog kans op een bui, maar na de middag verdwijnt deze buienkans. De zon komt dan ook meer aan bod. Het kwik bereikt 23 graden en er staat een matige westelijke wind.


Maandag (27/07) is het vaak bewolkt en hier en daar kan er een bui vallen. Meestal is het echter droog en bij maxima rond 25 graden is het zomers warm.


Dinsdag (28/07) wisselen bewolkte perioden af met enkele opklaringen. Opnieuw is er kans op een plaatselijke bui, al is het meestal wel droog weer. Het kwik bereikt een aangename 23 graden.


In de tweede helft van de week neemt de kans op neerslag verder af en is er meer zon. Het wordt bovendien op het einde van de week een stuk warmer bij maxima rond 28 graden. Het weekend geeft uitzicht op tropische temperaturen.

Cursus fotografie voor beginners (manueel leren fotograferen)

In September zal het 11 geleden zijn dat ik aan de SASK in Hasselt begon met de opleiding fotografie.

Ik weet nog goed dat ik de eerste les binnenkwam zonder camera. Ik had er op dat moment nog geen en ik kende zo weinig van fotografie, dat ik zelfs niet wist welke camera ik moest aanschaffen.

Diep onder de indruk was ik van mijn collega’s die allemaal hun materiaal al hadden en wisten hoe ze ermee moesten werken. De volgende les had ik een tweedehands camera mee, we gingen analoog werken, dus het was dan ook een analoge camera. Ik had hem op de kop kunnen tikken voor 80 euro, met enkele lenzen erbij. Daarbij moest ik helemaal van nul beginnen. Het enige wat ik op dat moment kende was het knopje “on” en “off”.

Techniek kan je echter al heel vlug leren en naarmate de jaren vorderden, beheerste ik niet alleen de techniek, maar ik ontwikkelde een eigen stijl en leerde mijn camera in alle omstandigheden te gebruiken.

Het analoge had ik wel ingeruild voor het digitale. Op zich is het niet zo een erg groot verschil. Vooral tijdwinst was voor mij doorslaggevend. Als je digitaal werkt, heb je veel vlugger het resultaat.

Die tijdwinst werd eigenlijk ook mijn handelsmerk. Het manueel bedienen van de camera, lichtmeting, compositie bepalen…..ik leerde het allemaal om op een zo kort mogelijke tijd te doen. Later bleek dit dan ook erg handig bij huwelijksreportages.

Ondertussen kan ik dus bijna 11 jaar ervaring voorleggen en de techniek pas ik dagelijks toe, zonder eigenlijk er nog moeten bij na te denken. Nu dacht ik, ik zou het eens allemaal moeten opschrijven en eruit halen wat nu eigenlijk het belangrijkste is om van scratch te beginnen met fotografie. Dan kan ik misschien wel mijn kennis doorgeven!

De corona-maatregelen zorgden voor de tijd en ondertussen heb ik mijn schrijfsels op een rijtje kunnen zetten en is het eigenlijk een beknopte cursus geworden met de meest belangrijke zaken die je moet weten om met fototgrafie te starten. Of zeg ik beter, om manueel te leren fotograferen. Ook als je al reeds gestart bent met fotografie, maar het manueel instellen nog nite helemaal beheerst, ga je hier heel wat kunnen van opsteken. Deze cursus heb ik ook omgezet naar een powerpoint, geïllustreerd met foto’s.

Mijn opzet is dat iedereen kan leren om goede foto’s te maken. Als je de begippen sluitertijd, diafragma en iso onder de knie hebt, ben je al half op weg. Krijg je daarbij nog wat uitleg over de hulpmiddelen die je kan gebruiken, hoe je een fotoshoot kan voorbereiden en wordt dit getoond met fotomateriaal, dan heb je al een stevige houvast. Bovendien bespreek ik de verschillen tussen het fotograferen van mensen, landschappen, dieren, kinderen, huwelijk en nachtfotografie en geef ik ruim tips waar je moet op letten. Scherptediepte en fotograferen met tegenlicht komen ook aan bod.

Dat alles kan in een workshop van 3 tot 4 uur en ik ben er vast van overtuigd, dat als je buiten gaat, je weet hoe je je camera moet bedienen om goede foto’s te kunnen maken. Eigenlijk had ik deze workshop aan mezelf moeten geven voordat ik 11 jaar geleden de eerste les van fotografie binnen stapte 😀

Dus het moment is aangebroken om mijn kennis door te geven. Samen met Aniek organiseer ik een workshops. Zaterdag 12 en 19 september staan al vast. In augustus kan ook nog, indien er vraag naar is. Mochten er groepen zijn, dan kunnen we zelfs naar daar komen op een afgesproken datum. Vanaf 5 personen komen we graag langs.

RECLAME :

Cursus fotografie voor beginners (manueel leren fotograferen) !
Iedereen kan leren om goede foto’s te maken.
Waneer :  12 of 19 september 2020
        Of andere data in samenspraak
Locatie : Leopoldsburg (het adres ontvang je bij inschrijven)
Hoe inschrijven : stuur een mailtje naar michel_nulens@hotmail.com                              
Vermeld je naam en telefoonnummer en laat weten dat je je wilt inschrijven voor de cursus fotografie voor beginners.
Prijs : 99 euro/persoon
Broodje en drank is inbegrepen.

Uitgebreide inhoud workshop :

-werking van de camera
-basisbegrippen (sluitertijd/diafragma/iso)
-hulpmiddelen (ophelderingscherm/statief/lichtmeting…)
-fotoshoot voorbereiden
-fotograferen van mensen/dieren/landschap/kinderen/huwelijk/nachtfotografie
-fotograferen bij slecht weer
-welke camera heb ik nodig
-welke lenzen heb ik nodig
-scherpte-scherptediepte
-bokeh
-softboxen en flitsers

Afgelopen weekend

Het weekend is weer achter de rug en we gaan eens een terugblik werpen naar het weerbericht van vrijdag. Was het een correcte voorspelling of ging het helemaal de mist in ?

Voor vrijdag was er voorzien dat de zon in de avond tevoorschijn zou komen.

Na een grijze ochtend, begon de bewolking in de namiddag te breken en inderdaad tijdens de avond werd het uiteindelijk nog vrij zonnig. Dat was voor mij het moment om de hond een wandelingetje te maken en te profiteren van de zonnestralen op mijn gezicht.

Zaterdag zou het zomers worden bij 25 of 26 graden en op een enkele regenbui na, zou het droog zijn.
Het werk in de Limburgse Kempen maar liefst 27 graden, elders werd vlot de 25 graden gehaald. De zon was van de partij, die enkele regenbui heb ik in ieder geval niet gezien. Ik herinner me dat het in de zon erg warm was.

Zondag zou het droog zijn in Limburg, maar was er kans op regen aan de kust.

Ik heb speciaal op de radarbeelden gelet en inderdaad die gaven af en toe wat regen aan de kust, al was het niet zo veel. In Limburg werd het opnieuw een zomerse dag.

Tot slot zou er maandag in de ochtend regen vallen, maar nadien zou het zonnig worden. Wel met lagere maxima.

En ja hoor, ook hier was de voorspelling in orde. De lagere temperaturen waren goed voelbaar, vooral in de avond.

De volgende dagen krijgen we eerst nog wat zon met maxima rond 22 graden. Donderdag komt er meer bewolking opzetten en vanaf vrijdag wordt de kans op een bui groter. Het wordt dan wel iets warmer bij 23 of 24 graden. Tijdens het weekend nemen de neerslagkansen verder toe en zondag is er zelfs onweer mogelijk.

Vrijdag geven we opnieuw een gedetailleerd weerbericht voor het weekend !

Enjoy the sun !